Красавица от Видин избрана за "Мис волейбол 2019"

Красавица от Видин избрана за "Мис волейбол 2019" Завърши гласуването в конкурса за "Мис BGvolleyball.com 2019". Видинската състезателка Михаела Гулева, която играе на поста посрещач, събра най-голям вот на читателите в първите два етапа. Михаела е възпитаничка на Природо-математическата гимназия, започва да тренира в родния си клуб "Бдин-Вида" (Видин), а от две години е част от столичния "Ахил".
Новата Мис ще бъде коронясана по време на официалната церемония, която ще се състои на 14 октомври. Освен предметни награди, най-красивата волейболистка ще участва и в специален календар, който ще покаже красивата страна на спорта и ще популяризира активния начин на живот.
В конкурса участваха само картотекирани състезателки в Българска федерация по волейбол, навършили 16 години, както и представители на съдиите.   
През този сезон на "Мис BGvolleyball.com 2019" претендентките бяха 10, като трябваше да отговорят и на специални въпроси, в които да покажат и въображение, и да разкрият черти от характера си. Кандидатките заснеха и специални видеа- демонстрирайки талант, или призовавайки аудиторията да гласува, обясниха организаторите.  
29.09.2019, 16:02 часа
4817 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha