Видинско момиче е номинирано за "Мис волейбол"

Видинско момиче е номинирано за "Мис волейбол" Видинчанката Михаела Гулева е сред състезателките от цялата страна, номинирани в шестото издание на конкурса за красота - Мис BGvolleyball.com, организиран от специализиран български волейболен сайт.
18-годишната красавица наскоро завърши Природо-математическата гимназия "Екзарх Антим I", а през годините бе част от шампионския отбор на училището в ученическите игри. Михаела е продукт на видинския волейболен клуб "Бдин-Вида", в момента защитава цветовете на "Ахил" София. Висока е 178 сантиметра, играе на поста на посрещач.
"Приключих на първо място първата фаза на конкурса. Във втората останахме седем момичета, от тях пет ще продължат напред. От тази година конкурсът покрива повече обсег - досега беше само за играчи, а вече могат и рефери и такива, които се занимават със спорта под някаква форма. След втората фаза започва финалната. Победителката ще има възможност да се снима в календара. Ще се радвам, ако спечеля".

Победителят в конкурса се определя с интернет гласуване. Може да подкрепите видинчанката на адрес: http://miss.bgvolleyball.com/. От един IP адрес може да се правят по три номинации.

Михаела Гулева от тази година ще бъде студентка в Софийския университет.
06.08.2019, 12:30 часа
2471 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha