Огнена вендета! Драснаха клечката на колите и къщата на видинчанин, подозират трима за умишлен палеж

Огнена вендета! Драснаха клечката на колите и къщата на видинчанин, подозират трима за умишлен палеж Трима са задържани заради палеж на две коли и къща във Видинско, научи агенция BulNews.
Закопчаните са на 20, 47 и 54 години. Те са заподозрени за палежи извършени в село Толовица в нощта на 10 срещу 11 октомври. Тогава били запалени лек автомобил „ВАЗ“ и товарен автомобил „ГАЗ“, ползвани от местен жител. Огънят унищожил и двете превозни средства, паркирани на улицата пред частен дом. 
На 12 октомври в 9.40 часа в районното управление в Кула постъпил втори сигнал. Обадилият се заявил, че в нощта на 11 срещу 12 октомври е била запалена едноетажна постройка, която била обитавана от него. Огънят изпепелил сградата, имуществото в нея и навесите.
В хода на разследването криминалисти задържали тримата мъже – двама от Толовица, третият от съседното село Макреш. По случаите в районното управление в Кула са образувани досъдебни производства. Работата по тях продължава под надзора на Районна прокуратура–Видин.
 
14.10.2019, 11:06 часа
2704 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha