Вижте кое е новото най-красиво дете на света

Вижте кое е новото най-красиво дете на света Алина Якупова е 6-годишно момиче от Русия, което въпреки изключително крехката си възраст, вече може да се похвали като един от най-търсените модели в света. За разлика от повечето си връстници, момичето вече е било на кориците на някои от най-известните модни списания и е лице на няколко модни линии за деца.
Нещо повече, в една от социалните мрежи тя има изумителната бройка от над 23 милиона последователи, които наскоро я титулуваха ''най-красивото момиче на света''.
Според мнението на модните фотографи, които са работили с нея, излъчването ѝ е като на зряла жена пред обектива, най-вече заради естествените си черти и красота и са убедени, че я очаква бляскаво бъдеще на модел и е само въпрос на време да се превърне в един от най-търсените и високоплатени в своя бранш.
"Ключът за нейния успех не се дължи само на свръхестествената ѝ красота, но също така и на упоритата ѝ работа и самодисциплина, която притежава, въпреки скромната си възраст'', споделя пред ''Дейли Мейл'' нейният агент Роман Кукхар.
Предишното момиче, известно като най-красивото дете на света, бе Тилан Блонд. Тя бе само на 4 години, когато стана световно известна с красотата си. Днес обаче вече е 18-годишна млада жена, която все още се появява по модните подиуми, като има и изяви в киното. 
16.10.2019, 11:59 часа
1811 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha