Спипаха четирима неправоспособни мотористи във Врачанско

Спипаха четирима неправоспособни мотористи във Врачанско Спипали са четирима неправоспособни мотористи във Врачанско, съобщиха от полицията.
На 19 октомври към 10.20 часа по време на специализирана полицейска операция служители на районно управление Бяла Слатина в село Попица спират за проверка мотопед HANGMEN ZHONHYU без поставена регистрационна табела.
Мотопеда не е регистриран по надлежния ред и е управляван от неправоспособен 44-годишен водач с инициали М. М. от същото село.
Започнато е бързо производство. Уведомен е дежурен прокурор.
На 19 октомври към 17.30 часа в село Габаре спират за проверка мотопед PIAGGIO, без поставена регистрационна табела, нерегистриран по надлежния ред и управляван от непълнолетен и неправоспособен водач И. Т. на 17 години от Враца.
Започнато е бързо производство и е уведомен дежурен прокурор.
На 19 октомври около 17.40 часа на път III-103 с посока на движение от село Долна Кремена към Мездра, спират за проверка мотопед KUMHO Кобра 50, управляван от неправоспособния С. К. на 30 години жител на село Горна Кремена.
При проверката се установи, че въпросният мотопед не е регистриран по надлежния ред.
По случая в районно управление Мездра е образувано бързо производство.
На 20 октомври около 1.05 часа в Козлодуй спират за проверка мотоциклет "МЗ-175" без поставена регистрационна табела, управляван от неправоспособния водач К. К. на 56 години от Козлодуй.
От извършената справка се установи, че моторното превозно средство не е регистрирано по надлежния ред, както и, че водача няма книжка.
Има влязло в сила наказателно постановление за налагане на административно наказание за същото деяние.
К. К. е задържан за срок до 24 часа в районно управление Козлодуй.
На водача са съставени два акта за установяване на административно нарушение по закона за движение по пътищата и протокол за предупреждение.
По случая е започнато бързо производство.
 
20.10.2019, 12:21 часа
1443 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha