Прокуратура отхвърля версията за склоняване към самоубийство на 9-годишното дете в Кардам

Прокуратура отхвърля версията за склоняване към самоубийство на 9-годишното дете в Кардам Районната прокуратура в Генерал Тошево отхвърля версията за склоняване към самоубийство на 9-годишното дете от село Кардам, което почина от предполагаемо натравяне.
"Все още не е ясно какво е причинило смъртта, след като при огледите в дома не са открити лекарства или отровни вещества, както и опаковки от такива", коментира Йорданка Чанева, районен прокурор на Генерал Тошево.
Вчера са били разпитани медиците от спешната помощ в града, но писмени документи от прегледите им не са предоставени.
Противно на твърденията на дядото на починалото дете, че и при двете повиквания лекарите не са премерили температурата на пострадалите, пред разследващите те заявяват, че са измерили температура малко над 37 градуса.
Междувременно стана ясно, че се подобрява състоянието на 11-годишното момиче от Кардам, настанено в Университетската болница във Варна.
Припомняме, че в неделя вечерта 9-годишно момченце почина, а двете му сестрички бяха приети в болница в много тежко състояние. Трагедията е сполетяла семейството с шест деца, отглеждани от самотна майка. В грижите й помагали и бабата и дядото.
31.10.2019, 15:25 часа
357 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha