Безапелационна победа! Ицо Доков спечели тройно повече гласове от Петър Данчев в Криводол

Безапелационна победа! Ицо Доков спечели тройно повече гласове от Петър Данчев в Криводол Безапелационна победа завоюва кандидатът на ГЕРБ Христо Доков в Криводол. Окончателните данни на ЦИК показват, че той буквално е издухал опонента си Петър Данчев. 
Цифрите при 100% обработени протоколи от секционните избирателни комисии на балотажа снощи сочат, че Доков има тройно повече гласове от Данчев. За бившия кмет на градчето са гласували едва 1 135 души. Това са 22.83% от избирателите в общината. Издигнатият от ГЕРБ кандидат има 3724 гласа или впечатляващите 74.91%. Полето „Не подкрепям никого“ е зачеркнато от 112 човека, което са 2.25%. 
Петър Данчев беше кмет на Криводол два поредни мандата. Устремът му към трети обаче беше порязан от общинския съветник от групата на СДС Христо Доков. През целия последен мандат на управление той бе трън в очите на Данчев и постоянно вадеше документи за негови прегрешения. В крайна сметка жителите на градчето избраха да му се доверят и сложиха край на ерата на Петър Данчев. 
 
04.11.2019, 09:50 часа
3587 1
Коментари

ha

04.11.2019, 12:10 часа
Простотията е повсеместна. Това е блестяща победа на статуквото над народа. Един от десет знае какво е Конституция, един от сто – я е виждал, един от хиляда е прочел едно изречение от нея.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha