Пет изборни дела от Видин се обжалват пред Върховния административен съд

Пет изборни дела от Видин се обжалват пред Върховния административен съд Пет са изборните дела, които се обжалват пред Върховния административен съд, съобщиха от Административния съд във Видин.
Коалиция „БСП за България“ и Венцислав Ванков обжалват решението на видинския Административен съд, с което се потвърждава решението на общинската избирателна комисия в Ружинци за избор на кмет и общински съветници.
Калин Петров, като кандидат за общински съветник от ДПС във Видин обжалва решението пред Върховния административен съд за обявяване за избран за общински съветник Красимир Асенов от листата на ДПС. Две от решенията на видинския административен съд се отнасят до решения на общинската избирателна комисия в Белоградчик и двете се обжалват.
Радослав Живков, в качеството му на кандидат за общински съветник от ПП „Национален фронт за спасение на България“ е против решението на административния съд, с което се потвърждават резултатите, обявени от ОИК-Белоградчик за общински съветници в община Белоградчик.
Александър Алексиев, като кандидат за кмет на община Белоградчик на ПП „Национален фронт за спасение на България“ е обжалва пред Върховния административен съд постановеното определение на съда, че оставя без разглеждане жалбата и прекратява производството по делото.  
Борислав Крумов, кандидат за кмет на община Ново село също обжалва решение на административния съд, с което се потвърждават на обявените от общинската избирателна комисия  Ново село резултатите от изборите за кмет на общината.
10.12.2019, 15:46 часа
1212 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha