Кръв на пътя! Такси помете велосипедист на кръстовище във Враца, вкара го в болница /снимки/

Кръв на пътя! Такси помете велосипедист на кръстовище във Враца, вкара го в болница /снимки/ Преди броени минути такси блъсна велосипедист във Враца, видя първо репортер на BulNews.
Инцидентът е станал на светофарите на „Космос“. Лекият автомобил „Дачия“ се е движел по бул. „Демокрация“, когато на светофара около 65-годишният велосипедист се появил изненадващо и буквално се забил в колата. Той се е движел по ул. „Екзарх Йосиф“ в посока автогарата, като е минал на червено на светофарите. Шофьорът на таксито, на фирма „Ичо Транс“, не е успял да реагира на време и помел велосипедиста. Ударът е бил толкова силен, че блъснатият мъж се качил на предния капак на „Дачия“-та.
Таксиметровият шофьор веднага слязъл от колата и помогнал на пострадалия, който бил целият в кръв. На мястото бързо пристигнала линейка, която транспортирала блъснатия в местната болницата. По пътното платно и тротоара има много кръв, което е знак за тежкото състояние на възрастния мъж.
Водачът на таксито е шофьор със стаж от 16 години и е категоричен в своята невинност за инцидента. Той твърди, че е имало много свидетели, които могат да потвърдят, че велосипедистът е минал на червено.
На мястото на произшествието има униформени, които регулират движението.

 
28.01.2020, 10:23 часа
6213 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha