Гъзар тръгна на лов за ученички, заряза БМВ-то си пред гимназия във Видин

Гъзар тръгна на лов за ученички, заряза БМВ-то си пред гимназия във Видин Взаимният интерес между тарикатите с БМВ-та и ученичките е старо клише, на което станаха свидетели и жителите на Видин. Възмутен мъж е документирал в снимка безумното паркиране на негов съгражданин. 
Най-вероятно тарикатът е бързал за среща, тъй като е зарязал возилото си пред ПГТ "Михалаки Георгиев", без да се замисли дали причинява неудобство на останалите шофьори и пешеходци. Това ни кара да мислим, че собственикът на колата е бил толкова развълнуван за срещата, че напълно е забравил правилника за движение по пътищата.
Нелепото спиране дори вкара видинчани в дълбоки мисли за начинът, по който шофьорът е взел книжката си. 
"Къде ги изкарвате тия книжки и кой ви ги дава не знам...", "По лесния начин е взел книжката", коментират те. 
Други жители на града се обединиха срещу водачите на БМВ-тата, като заклеймиха водачите им и ги обединиха под общ знаменател, наричайки ги "тъпи беемвисти". 
"Имаше място да спре като човек, ама тия 20-годишни кошници са много тежки да спират нормално, нали са БМВ", заяви с насмешка жител на града с чувство за хумор. 
Кадъра предизвика куп реакции и коментари в социалните мрежи, като видинчани дори обсъждаха любовния живот на шофьора. Не знаем дали свалката му се е получила, но дали заради вълнението или заради неумението му, правилното паркиране определено не е. 
 
20.02.2020, 08:30 часа
8725 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha