Гъзар реши да изпъкне с антиката си, паркира я на пешеходна пътека в центъра на Враца /снимки/

Гъзар реши да изпъкне с антиката си, паркира я на пешеходна пътека в центъра на Враца /снимки/ Неправилното паркиране видимо не е присъщо само на собствениците на лъскави возила. Врачански шофьор с „Москвич“ е решил да изпъкне, като е спрял антиката си на пешеходна пътека на улица „Кръстьо Българията“ в центъра на града. 
След отмяната на синята зона във Враца до 13 април заради извънредното положение, в района има много  места за паркиране, като за престоя не се заплаща, но водачът явно е решил да блесне с притежанието си. В случая обаче, той успя да изпъкне с нулевите си шофьорски умения и да ядоса преминаващите граждани. 
За нахалната постъпка сигнализира жител на града, който споделя удивлението си от спирането на въпросния шофьор, въпреки наличието на свободни паркоместа и се надява компетентните органи да вземат отношение и да глобят нарушителя. 
Дали притежателя на „Москвич“-а иска антиката му да бъде забелязана или паркирането е на първо място в класацията на слабите му качества – можем само да гадаем… 
10.04.2020, 08:42 часа
2142 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha