Не се спряха! Нови четири случая на нарушена карантина в Монтанско

Не се спряха! Нови четири случая на нарушена карантина в Монтанско Четири лица от Монтанско са нарушили наложената им заради коронавируса домашна карантина, съобщиха от полицията в областния град.
Вчера, малко след 14 часа, полицаи са посетили дома на 41-годишен жител на село Спанчевци. Мъжът е бил поставен под карантина на 5 април за срок от 14 дни. Униформените не го намерили в дома му, а баща му обяснил, че е излязъл с колата си. Малко след това полицаите го намерили на съседната улица от къщата му, като се прибирал от центъра.  
Същия ден полицаи от Монтана са проверили дома на 31-годишен местен жител с наложена 14- дневна карантина, считано от 6 април. Мъжът не е установен на адреса в кв. „Мала Кутловица” в областния град.
В сряда 50-годишна жена от града на Огоста е нарушили изолацията. Полицаи са посетили къщата й в местния квартал „Кошарник“, но не я намерили там, а съседите заявили, че не познават такава жена.
На 5 април в полицията в Лом се явил мъж, който съобщил, че е е наложена карантина, но ще я наруши. 48-годишният обяснил, че е международен шофьор и му предстои пътуване. При извършената справка в РЗИ Монтана е установено, че мъжът е поставен под карантина за срок от 14 дни, считано от 4 април.
За случаите е уведомена Прокуратурата и са образувани досъдебни производства.

 
10.04.2020, 11:19 часа
2839 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha