Лекари от Враца не искат да работят в болницата във Видин /снимки/

Лекари от Враца не искат да работят в болницата във Видин /снимки/ Лекари от Враца и от Пазарджик са отказали да бъдат командировани в болницата във Видин. От здравното министерство са отправяли молби и към други медици, но към момента няма резултат.
Първият скандал в региона гръмна, когато болницата в Белоградчик отказа да приема пациенти с коронавирус, за да може да задържи лекарите си. Заразените от коронавирус обаче се пренасочват към болницата във Видин. Болница от години няма в Кула, където също има случаи, които се лекуват във Видин.
Още преди началото на нашествието на коронавируса във Видин беше отворено бившето инфекциозно отделение, което не функционира от 15 години. Обстановката в сградата е наистина трагична сочат снимки, разпространени в социалната мрежа. Няма специалисти и доброволци, които да искат да работят в него.
Към момента, заради липса на специално облекло и лични предпазни средства, 10 процента от персонала на видинската болница е заразен с коронавирус.
Пациентите се лекуват от специалисти по уши-нос-гърло, дерматология, офталмология.
Медиците, дали положителни проби за COVID-19, са в отделенията по неврология, кардиология, спешно и вътрешно отделение.
06.05.2020, 10:12 часа
5786 4
Коментари

Бил човечен ?

06.05.2020, 23:33 часа
Пред медиите какво да каже? Ама то да вземе Кирил Ананиев да иде там. Нали имат предпазни средства във всяка болница в изобилие, нищо няма да му стане :D. И пари има и техника и всичко :D.

Бил човечен ?

06.05.2020, 13:29 часа
А ми нека сега да иде шефа на Вр. болницата Керемидчиев, да покаже колко човечен е на практика, а не по ТВ и пред министъра да бръщолеви как трябва да бъдем хора. На приказки е много велик.

haha

06.05.2020, 13:18 часа
Държавните служители и без това са излишни отдавна. 250 хиляди хрантутника, които са сигурен електорат и заради това са защитени. Масово освобождаване на администрацията ще настъпи съвсем скоро. За етносите е ясно всеки да си знае мястото.

...............

06.05.2020, 10:51 часа
София не е България избирателните мерки на управляващите създадоха хаоса във ВИДИН,СЛИВЕН....бедност и занемареност със години.Разделението на държавно служители и етноси -няма никава грижа за гражданите .А във Враца масово се ходи без маски ....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha