Модерен Бизнес център отдава офиси под наем във Враца на атрактивни цени /снимки/

Модерен Бизнес център отдава офиси под наем във Враца на атрактивни цени /снимки/ Модерен бизнес център отвори врати във Враца, научи агенция BulNews. 
Сградата се намира на улица „Лукашов“ №15 срещу Дома на техниката и е с отлична локация. Имотът е в идеалния център на града, с достатъчно паркоместа и съществуваща бърза връзка с основните институции.
Собственик на „Бизнес Център-Враца“ е столичната фирма „Интелпикс България Инвест“, която е инвестирала сериозни средства за превръщането на съществуващата сграда в първокласен имот. След реконструкцията в 5-етажната сграда е създадена изключително приятна и предразполагаща работна атмосфера.
За фоайетата и стълбището е използвано свежо дизайнерско пано, а стените са облепени с дизайнерски тапети от висок клас. Офисите са светли и просторни с големи прозорци, оборудвани с вертикални щори. Подовите настилки в помещенията, фоайетата и стълбищата са от гранит и ново поколение подова настилка с голяма здравина.
Офисите се предлагат в различни варианти и възможности, в зависимост от нуждите на наемателите. На всеки етаж има достатъчно санитарни помещения, а някои от офисите са и с добре оформени тераси. 
Всяко помещение в сградата е оборудвано с нови инверторни климатици. Центърът е реновиран с качествена изолация отвън и вътре, което съществено ще намали разходите на наемателите за електроенергия. Всеки наемател получава като подарък високоскоростен интернет, който е вграден в стените на офисите.
Асансьорът е от световна бизнес класа и е пригоден за нуждите на ползвателите на офисите, като той може да бъде използван от повече от четирима души.
За сигурността на Бизнес центъра има и изградено постоянно видеонаблюдение.
Заради извънредната ситуация, в която е принуден да работи бизнесът, собственикът на сградата предлага модерните помещения на достъпни цени, като предоставя на своите клиенти спокойна и сигурна атмосфера, в която да развиват своите фирми. 
За да получите индивидуална оферта, обадете се на 0887694758. 
20.05.2020, 08:20 часа
6093 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha