Сексбомба ражда от световен шампион в плуването /снимки/

Сексбомба ражда от световен шампион в плуването /снимки/ Двукратният световен шампион на 100 м св. стил Филипо Манини чака рожба от сексбомбата Джорджа Палмас. Една от най-горещите двойки в Италия трябваше да вдигне свматба в края на март, но заради тежката ситуация в страната с коронавируса, щастливото събитие се отложи.
“Венчавката ще се състои след няколко месеца и ще бъде даже още по-хубава. Най-важното е, че всички сме здрави - ние и нашиге семейства. Още повече, че аз вече се чувствам твоя жена”, написа в “Инстаграм” Палмас, която е известна тв водеща и модел.
38-годишната хубавица и нейният връстник Манини използваха социалната мрежа, за да съобщят, че ще стават родители.
“Един ден се събудих и осъзнах, че в мен расте малък и прекрасен живот. И то детето е от човек, с когото ви е писано да бъдете заедно завинаги”, изля чувствата си Джорджа.
Също в “Инстаграм” тя публикува снимка от къщата, в която е отгледала дъщеря си София и която напуска, за да се премести в нов дом в очакване на новия член на семейството. София, която на 15 юли ще навърши 12 години, е плод на връзката на Палмас с футболиста Давиде Бомбардини. От 2012 до 2017 г. знойната брюнетка от Каляри имаше връзка с друг спортист - Витория Брумоти, който е колоездач и журналист.
Колкото до Манини, той също има богато любовно минало. Носителят на 9 европейски титли първо излизаше с колежката си от басейна Франческа Сегат, а след това с фризьорката от родния му град Пезаро Кристиана Нардини. Най-сериозни бяха отношенията му с голямата звезда на италианското плуване Федерика Пелегрини, от която той искаше брак и деца. Олимпийската шампионка обаче заложи на кариерата си и Филипо намери утеха в красавиците Джулия Салеми и Джорджа Габриеле преди да открие през 2018-а голямата си любов в лицето на Палмас. Тогава Манини вече беше сложил край на кариерата си, след като бе наказан за 4 г. за употреба на допинг. Впоследствие името му беше изчистено от Арбитражния съд в Лозана.
29.06.2020, 12:00 часа
921 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha