Нагъл видинчанин „блесна“ с безумен талант, заряза колата си на две паркоместа в областния град /снимка/

Нагъл видинчанин „блесна“ с безумен талант, заряза колата си на две паркоместа в областния град /снимка/ Безумното паркиране на шофьорите във Видин продължава с пълна сила.
Поредният водач от града е решил да не се „чупи“ от своите съграждани и да зареже автомобила си така, както му е най-удобно. На снимка, качена в социалната мрежа, ясно се вижда как водачът на „Рено Клио“ е спрял колата на две паркоместа, като изобщо не е помислил, че това може да пречи на колегите му на пътя.
Шофьорът или прекалено много обича возилото си и иска то да не бъде одрано с някоя врата или просто паркирането не е най-силната му страна.
„Хвърлената като с вила“ кола обаче не е останала незабелязана. Свидетелят на наглата постъпка не се е сдържал и е споделил видяното със съгражданите си в социалната мрежа, а под поста не спират да валят коментари. 
„На тоз убавец паркингът му е тесен!“, „Айде сега, у Видин сме, бре!“, „Само тираджии са тука“, коментират видинчани, като не забравят никъде между редовете чувството си за хумор.
 
03.07.2020, 08:40 часа
863 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha