Юношите на "Славия" /Ново село/ победиха с 4:2 "Дуло" /Видин/

Юношите на "Славия" /Ново село/ победиха с 4:2 "Дуло" /Видин/ Приятелски футболен мач се проведе в Ново село между юношите на местния „Славия“ и „Дуло“ /Видин/.
Инициативата е излязла от младежите и е посветена на традицията в навечерието на новоселския събор да се провеждат такива състезания. Тази година събор няма да има, но момчетата направиха организация, проведоха тренировки и направиха спортно шоу за предимно младежката публика на стадиона в Ново село. Срещата стана възможна, защото намери подкрепата на големите земеделски производители в селото, разрешението на общинското ръководство, ентусиазмът на младите футболисти.
Председателят на видинския „Дуло“ Венцислав Димитров се оказа също с новоселски корени и неговите момчета имаха желание да излязат пред публика.
Треньорът на новоселските юноши Мариос Палански бе уведомен при свършен факт, но  побърза да дойде на новоселска територия, за да дава наставления и да подкрепя своите момчета.
Сашко Катин и Серьожа Миланов бяха голмайсторите в новоселския отбор като отбелязаха по два гола, а Ивайло и Ради се разписаха за гостите. Няма как да не отбележим добрата игра на вратаря Асен Кожухаров – Белячин, който не допусна гол в своята врата през първото полувреме
По-горещо бе за неговия наследник Валери, защото гостите натиснаха през второто полувреме, а защитниците на новоселския отбор се бяха поуморили. Независимо че мачът завърши с резултат 4:2 за домакините, той успя да спаси много опасни топки за „Славия“ и да го доведе до победен резултат.
Съдия на срещата бе Траян Миланов, който е играч на основния отбор на „Славия“ /Ново село/. 
26.07.2020, 15:40 часа
832 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha