"Славия" Ново село спечели дербито с "Балкан" Белоградчик

"Славия" Ново село спечели дербито с "Балкан" Белоградчик 2:1 завърши футболната среща между отборите на "Славия" Ново село и "Балкан" Белоградчик от третия кръг на "А" Областната футболна група на Видин. Главен съдия на мача бе Ваньо Димитров. Реализатор на головете за домакините бе Лъчезар Джамбазов в 70-та и 81-та минута, а за гостите от Белоградчик- Антон Борисов в 88-та минута. Сред публиката бе бившият футболист и треньор на ЦСКА Милен Радуканов, който гостуваше в родното си село Връв.
"Получи се приятен мач, радвам се, че има добра атмосфера. Важното е, че и двата отбора показват добра игра. Новата спортна база в Ново село е много добра придобивка за региона. Дано се поддържа добре.", каза Милен Радуканов.
Това е трета среща на "Славия" Ново село в есенния полусезон на Областната група. Новоселяни на шега се сравняват с големия "Лудогорец", защото само трима са местните играчи. Но когато и третият влезе в играта, мрежата на противниковата врата се разтресе.
Треньорът на отбора Даниел Богданов каза след мача: "Днес момчетата показаха добра игра и колективност. Стъпиха здраво и победиха заслужено."
Настроението сред белоградчишките играчи видимо спадна след последния съдийски сигнал. Все пак треньорът им Пламен Костов се съгласи да каже няколко думи: "Футболистите дадоха всичко от себе си, но отборът е съставен от работещи момчета. Някои от тях са по границата или в други градове и не можаха да участват в срещата. Това се отрази и на резултата."
В следващия кръг новоселяни ще гостуват на футболистите от "Дреновец". В останалите срещи от третия кръг на Областната футболна група "Кула 04" загуби тежко у дома от "Партизани" Маркреш с 0:6, а "Дреновец" отнесе със 7:1 като гост "Тимок" Брегово. В 17 часа днес започнаха последните два мача от този кръг "Пластик" Старопатица - "Рациария" Арчар и "Левски" Покрайна "Ботев" Димово. "Ботев" Грамада почива в третия кръг.
18.09.2016, 19:16 часа
855 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha