Коя е Никол Потуралски - новата изгора на Брад Пит /снимки/

Коя е Никол Потуралски - новата изгора на Брад Пит /снимки/ Какво се случва с Брад Пит и Никол Потуралски? Това се питат всички фенове на актьора, които наскоро разбраха, че двойката е била забелязана във Франция. 
Според свидетел, двамата са пристигнали с различни полети в Париж, но са се качили на частен самолет, който ги е отвел в имението на Пит в Южна Франция. Засега няма официално потвърждение дали Пит и Потуралски са повече от приятели, но уликите сочат към връзка. 
Това не е първият път, в който двамата са засичани заедно. Те бяха забелязани на концерта на Кание Уест през ноемрви 2019 година, но и тогава нито един от тях не проговори за любов. След като се раздели със съпругата си Анджелина Джоли, медиите постоянно свързваха Пит с различни жени, но до официална връзка така и не се стигна. 
"Не знам с колко дами се свързаха през последните две-три години, но нито един от тези слухове не е верен", казва Брад пред New York Times. Сега актьорът отново се оказа в центъра на роматична история, но този път медиите използваха и снимкови доказателства.
Ето какво знаем за Никол Потуралски?
Според публикациите й в Instagram, моделът живее в Берлин. Според Daily Mail, Потуралски е родом от Бергкамен. Това е град, който се намира в близост до река Липе и на 15 км. от Дортмунд. 
Като красив супермодел, Никол е получавала множество предложения за работа. Според профилите й в социалните мрежи, тя се представлява от "A Management". Успява да участва в няколко рекламни кампании и дори стига до кориците на списания като "ELLE" и "Marie Claire UK".
Точно като Пит, Потуралски има дете. Все пак, супермоделът има още доста, за да настигне мъжа до себе си. Докато актьорът се радва на шест наследници, то Никол има саом един син. Тя се опитва да опази личното простанство на момчето и рядко говори за него в интервюта. 
Все пак, в профила й в Instagram може да се намерят няколко негови снимки. Тя сподели и вдъхновяващо съобщение навръх Деня на майката през май. "Малко любовно писмо до всички майки, които се трудят неуморно, дават цялата си любов, сърце и време. Тези, които не спят, тревожат се постоянно и обичат още повече. Вие сте чудесни".
Потуралски е посетила няколко различни дестинации през тази година. На всичките си снимки обаче тя позира сама и не се знае дали Пит е бил някъде с нея. Супермоделът успя да стигне до Франция, Америка и Ибиза. Според Daily Mail, Никол говори пет езика.
Това, което обича да прави през свободното си време, е да чете книга. През април тя сподели с последователите си, че се опитва да проче поне 10 книги тази година.
През февруари тя сподели снимка как се разхожда сама из улиците на Лос Анджелис. "Липсват ми разходките с моята любов", написа тогава тя. Супермоделът допълни, че прекарва изолацията си в четене на книги и се намира в компанията на по-добрата си половина. Разбира се, имена не бяха споменавани, но сега всеки си мисли дали пък по-добрата й половина не е точно Брад Пит.
20.09.2020, 09:00 часа
785 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha