Проклятие! „Топлофикация“ отново разкопа ул. „Околчица“ във Враца, шофьорите псуват /снимки/

Проклятие! „Топлофикация“ отново разкопа ул. „Околчица“ във Враца, шофьорите псуват /снимки/ По-малко от 3 месеца, след като многото огромни кратери по ул. „Околчица“ бяха ремонтирани, натоварената отсечка отново е разкопана, видя репортер на агенция BulNews.
Както предишните дупки, така и новата, е дело на местната „Топлофикация“. Само на 3 метра от асфалтираната яма е прокопана нова, която отново е повод за псувни от страна на шофьорите.
На отсечка от около километър на „Околчица“ има поне 8 сериозни дупки, изкопани заради аварии на топлопровода на дружеството на милионера Христо Ковачки. „Топлофикация“ упорито съсипва уличната мрежа на Враца и очевидно няма сила, която да ги принуди да сменят начина си на работа.
Мнозина специалисти питат защо от фирмата не инвестират средства и не подмени цялата си мрежа под „Околчица“, след което да възстановят пътната настилка и да се сложи край на непрекъснатия тормоз над собствениците на автомобили. За да стане това обаче, от „Топлофикация“ трябва да похарчат сериозни средства, а това хич не се харесва на чорбаджията им. Очевидно амортизираните подземни топлопроводи на дружеството масово се нуждаят от тотална подмяна, тъй като гражданите почти всеки месец стават свидетели на аварии и тежката техника, с която ги отстраняват. Заради тях фирмата разкопава безмилостно новоасфалтираните улици и по тази причина врачани така и не успяват да им се нарадват.
Поредната яма на врачанска улица е засипана с трошен камък, който ще се изчака да слегне, преди да бъде запечатана с асфалт. Докато това стане колите влизат в насрещното движение, а почти целият район вече е в разпилени малки частици от насипа.
17.09.2020, 08:50 часа
2793 4
Коментари

Шофер

17.09.2020, 10:16 часа
И я ги псувам - само да си знаете!

Тошо

17.09.2020, 09:33 часа
Топлофикация - една голяма излагация! Клани де дреме - да ги глобева с цената на една улица нов асвалт и ще се научат да си ги подменят цялостно тръбите... Ама са се навързали като свински чирва. Важното е да се освоява.

млад гербер

17.09.2020, 09:19 часа
здравейте аз съм член на партия герп Враца, искам да попитам вярно ли е че всички ще минаваме към партията републиканци за България??

вангел

17.09.2020, 09:16 часа
добре бе я съм глупав спортист с парите на тати ама да задам и глупав въпрос: толко ли е сложно да сменат пропадналите си тръби преди асфалтиране ? питах приятелите клани и пичонти и викат че е лесно но не искат
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha