Търсят главен експерт в Здравната каса във Враца

Търсят главен експерт в Здравната каса във Враца Здравната каса във Враца обяви конкурс за главен експерт в сектор „Информационни дейности“, научи агенция BulNews. 
Вакантната позиция е в отдел "Договаряне, информационно обслужване и контрол на изпълнителите на медицинска и дентална помощ и аптеки". Основните задължения, които се извършват на тази длъжност са: изграждане, управление и поддържане на база данни и локални регистри необходими за работата на РЗОК, ежедневно извършване  мониторинг за коректното функциониране на сървърната софтуерна система за база данни – ORACLE, осъществяване на експортиране и импортиране на информация от и в базата данни, изпълняване на необходимите дейности по архивиране на информацията от базата данни на РЗОК и съхраняване на архивните копия.
Кандидатите трябва да имат висше образование, като най-ниската степен е бакалавър. Необходим е и предишен опит - минимум 2 години. 
Минималният размер на основната заплата е 610 лв. Конкурсът ще се проведе на 2 етапа – тест и интервю.
Тези, които имат интерес към длъжността и отговарят на изискванията, могат да подадат своите кандидатури до 25 септември, в рамките на работния ден. Документите се приемат в сградата на РЗОК във Враца.
 
17.09.2020, 08:40 часа
1278 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha