Хиляди литри червено вино се изляха на земята в испански завод /снимки/

Хиляди литри червено вино се изляха на земята в испански завод /снимки/ Хиляди литри червено вино се изляха на земята в един от заводите за вино в испанската провинция Албасете, а инцидентът стана причина за множество шеги в интернет, съобщава БГНЕС.
Случката се разиграла в завода „Витивинос” в населено място с 4 000 жители, съобщава радио „Албасете”.
Една от цистерните с вместимост 50 000 литра се повредила и от нея започнало да изтича вино. Служителите на винарната не успели да спасят продукцията, а само да запишат на видео как червената течност се излива върху асфалта. Видеото било разпространено в социалните мрежи, а част от интернет потребителите приеха инцидента със завидна доза хумор.
„Военното подразделение по извънредните ситуации вече помага – изпива всичко от момента на появата на теча”, гласи надпис под снимка, на която се вижда здравеняк, който пие вино директно от асфалта.
„Остана ли още?”, гласи друга закачка в интернет.
Тази година е особено трудна за производителите на вино в този район на Испания. Освен епидемията от коронавирус и въведената повторно карантина, хората трябвало да оберат гроздето по-рано заради горещините. Преди седмица пък проливните дъждове прекратиха гроздобера.
 
26.09.2020, 16:01 часа
659 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha