На вниманието на АПИ: Опасна дупка на пистатата край Бяла Слатина съсипва колите на хората /снимки/

На вниманието на АПИ: Опасна дупка на пистатата край Бяла Слатина съсипва колите на хората /снимки/ В редакцията на агенция BulNews постъпи сигнал за опасен участък на пистата край Бяла Слатина, който съсипва колите на хората и създава сериозни предпоставки за инциденти.
Млад лекар по дентална медицина от Враца съобщи за небезизвестен на шофьорите в областта проблем. Става дума за огромен, сякаш изрязан, участък до пистата, който се намира точно на самото стеснение на пътя в посока Враца.
Мъжът сподели, че се прибирал от Варна, когато минал през въпросното трасе и скочил с колата си в трапа. Вследствие на това, двете десни гуми на автомобила му се спукали. От снимките се вижда, че не е само това - като бонус водачът получил и една изкривена и една счупена джанта.
Докато чакали да дойде помощ, младият лекар и пътниците в колата, станали свидетели на още един аварирал автомобил на същото място, отново с 2 спукани гуми.
Той твърди, че инцидентът не е бил фатален заради това, че управлявал автомобила си с около 70 км/ч, което му е помогнало да реагира навреме.
„Нямаше коли отсреща, успях да реагирам и спра навреме. А ако имаше ТИР отсреща? Щяхме да сме поредният случай на загинали заради "несъобразена скорост"“, разказа възмутеният лекар.
Мъжът е споделил за проблема със свои познати, като от разговора им станало ясно, че те също са запознати с опасния участък.
Той се надява от Агенция „Пътна инфраструктура“ да обърнат внимание на този немалък проблем, докато все още никой не е загубил живота си заради неремонтирани и неподдържани пътища.
 
11.11.2020, 08:54 часа
3107 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha