Рапърка спечели $1 милион от OnlyFans за рекордно кратко време /снимки/

Рапърка спечели $1 милион от OnlyFans за рекордно кратко време /снимки/ През последната година OnlyFans доби такава популярност, че вече едва ли има човек, използващ интернет, който поне да не е чувал за сайта.
Най-малкото заради многото спортистки, които решиха, че продавайки свои снимки и клипове, предназначени за възрастни, ще изкарват много повече пари. И поне твърдят, че това наистина е така.
Рапърката Bhad Bhabie пък твърди, че направо е превъртяла интернета с профила си в OnlyFans. В Instagram, 18-годишната американка публикува снимка, от която се виждат постъпленията в сметката ѝ от сайта.
Става дума за над 1 милион долара, които Bhad Bhabie твърди, че е заработила за... шест часа. Направо ни падна шапката. Според Variety рапърката таксува абонатите си по 23.99 долара за месец.
От публикуваната информация се вижда, че именно по-голямата част от този милион идва от платени абонаменти. А останалата се допълва от бакшиши и пари, преведени от лични съобщения.
Говорител на OnlyFans е потвърдил пред Variety, че този милион наистина е спечелен от изпълнителката. И наистина само за шест часа. Предишният рекорд се държеше от Бела Торн, която спечели над милион за 24 часа.
Bhad Bhabie се прочу през 2017 г., когато се превърна в най-младата рапърка, която попада в класацията Billboard Hot 100 с песента си "These Heaux".
13.05.2021, 09:00 часа
1202 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha