Хороскоп за 7 април: Напрегнат ден за 2 зодии

Хороскоп за 7 април: Напрегнат ден за 2 зодии

Овен
Нещата не са конфликтни, а просто различни. Днес ще трябва да успеете да съвместите различни гледни точки, различни модели на разбиране. Тръгнете първо от себе си, бъдете готови да видите света по нов начин. И тогава ще започне чудото, изненадата, промяната. Вълнуващ и интересен ден.

Телец
Днес е важно да имате ясен поглед и конкретна цел. Опитайте да видите отвъд илюзията на света, да съзрете механизмите, които движат нещата. Днес ще имате възможността за малко да вдигнете крайчеца на илюзията. И тогава ще се появи новият въпрос, а какъв е смисълът? Това може би ще дойде като отговор в следващо ниво, а дотогава смисълът е стремежът, разгръщането на живота.

Близнаци
Имате безброй много идеи, и нали сте наясно, че най-напред всичко трябва да се планира, да се поставят целите, за да се започнат действия. Доста работа ви чака, не се разпилявайте, време е за действие.

Рак
Доста ще сте напрегнати днес и така може да объркате всичко, с което сте се захванали. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие.

Лъв
Имате доста находчиви хрумвания по финансови въпроси. Днес добри постъпления могат да ви донесат дейности, свързани с грижи за красотата. Може би ще ви е малко нервно и напрегнато, но това е само временно. Погледнете философски на света и си спомнете, че няма нищо сигурно.

Дева
Ден за действие и работа. Бъдете активни, бъдете предприемчиви бъдете смели, защото много неща вас чакат. Енергия ще имате в изобилие, не я прахосвайте за дребни, незначителни неща, действайте мащабно и целенасочено.

Везни
Ентусиазмът не ви е напуснал, но желанието да ви забелязват и оценят може да ви изиграе лоша шега. Харесва ви да ви обръщат внимание, но недейте да съставяте самооценката си според чуждото мнение. Достатъчно стойностни сте и без нея.

Скорпион
Така или иначе всички проблеми са в собствената ви глава. Обстоятелствата са си обстоятелства, но вие приемате всичко едва ли не като атака на външния свят срещу самите вас, а това определено не е вярно. А денят хубав, за да сложите точка на нещата, които правите, включително и на черногледството.

Стрелец
Ще се наложи да се приспособявате към нещата, които се случват около вас, колкото и да ви е трудно. Внимавайте като се движите по улиците. Не избързвайте много за каквото и да било, бъдете по-търпеливи.

Козирог
Ще ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите ви и то за неща, без които няма как да минете. Изобщо ще сте доста нервни и раздразнителни. Малко повече усмивки и чувството за хумор биха свършили добра работа за подобряване на състоянието ви.

Водолей
Днес искате светът да ви обръща внимание, да ви обгрижва, да ви глези, да ви носи на ръце. Може и да ви се получи, но няма да е през цялото време. Най-добре първо вие да започнете от себе си, така и другите ще знаят как да се отнасят с вас. Всъщност е ден за пътуване и личностно развитие, каквото и да значи това. Бъдете повече от това, което сте били досега.

Риби
Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва. Не се отказвайте от целите си, а накарайте тези около вас да ви помогнат и в никакъв случай не се превръщайте в жертва.

07.04.2021, 08:13 часа
1563 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha