Иван Бакалов: Телевизиите потъват заедно с Бойко Борисов

Иван Бакалов: Телевизиите потъват заедно с Бойко Борисов Много е трогателна позицията на бТВ в стил „Бият Паниковски” - аууу, вътрешният министър заплашва свободата на словото. Това пише журналистът Иван Бакалов във връзка с разразилия се скандал с участието на служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков и водещите на сутрешния блок на bTV Биляна Гавазова и Златимир Йочев.
„Ами той казва „бих ги уволнил”, вие си им берете срама. Понеже съм го изпитал и на гърба си - журналистите не са свещени крави, могат да ги съдят, и в съда, и в коментари.
Значи, Борисов може да стисне за топките под масата шефовете в бТВ, или да ги купи, те да пеят с изтънял гласец, да му ближат раните и да кълват всеки, който е критичен към правителството му, а ако някой се обади, че са обслужващи - ауууу, посягат на свободата на словото. Искаме си Борисов...
Затова казвам, че телевизиите потъват заедно с Борисов. И колкото повече се оплакват, и колкото повече го обслужват, толкова повече потъват”, пише още той.

Facebook, Иван Бакалов
18.05.2021, 16:48 часа
2167 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha