Врачанската болница търси доставчици на електроенергия и храна за пациентите

Врачанската болница търси доставчици на електроенергия и храна за пациентите Членовете на съвета на директорите на врачанската болница няма да бъдат освободени, въпреки че лечебното заведение продължава да трупа задължения, решиха днес на свое Общо събрание акционерите. В работата на форума участваха изпълнителният директор на МБАЛ "Христо Ботев" д-р Петър Керемедчиев, проф. Пламен Димитров и Нели Нешева, които влизат в съвета на директорите.  
Новият директор на РЗИ във Враца д-р Орлин Димитров представляваше държавата, а от името на община Враца в събранието се включи Александър Владимиров.
Д-р Петър Керемедчиев анонсира, че през следващите дни и седмици чрез обществени поръчки ще се търсят доставчик на електроенергия, на храна за лежащо болните и за няколко имота, които не се използват от лечебното заведение. 
14.06.2021, 15:09 часа
1474 1
Коментари

Моравица сити

12.11.2021, 13:56 часа
Абе недейте така,че не останаха таксита в тоя град.Ичо бизнесмена няма и тротинетка вече,а не коли,Миро Престижа върви по него,а тия на Коректа само спат по стоянките и не знаят за кво са живи.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha