При спецакция! Хванаха дете, изтеглило над 2 бона от картата на пенсионерка от Монтана

При спецакция! Хванаха дете, изтеглило над 2 бона от картата на пенсионерка от Монтана Полицаи са хванали дете, изтеглило над 2 хил. лв. от картата на пенсионерка от Монтана, съобщиха от областната дирекция на МВР.
12-годишното момче от село Киселево е било заловено вчера, в хода на специализирана полицейска операция с цел противодействие на конвенционалната и битова престъпност в съответствие с указания от Окръжна прокуратура - Монтана. Оказало се, че детето е изтеглило 2 250 лв. от дебитната карта на 68-годишна възрастна жена. Малолетният е възстановил 735 лв.
В хода на операцията е била разкрита и взломна кражба от гараж в областния град, откъдето са били отнети 8 гуми с джантите и рибарски принадлежности, на стойност 800 лв. Извършителят е 40-годишен криминално проявен и осъждан монтанчанин. Откраднатите вещи са върнати на собственика. 
Работата по случаите продължава в районното управление в Монтана, уточняват от МВР. 
В хода на акцията са извършени проверки на 137 пътни превозни средства, 162 лица и 10 обекта. Установени са 27 нарушения, за които са съставени 18 акта и 9 глоби с фиш по Закона за движение по пътищата. Профилактирани са и 13 лица, представляващи интерес за полицията. 

*Снимката е илюстративна 
18.06.2021, 10:45 часа
2565 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha