Черен Великден! Сигнал за труп в центъра на Враца, оказа се на известен учител /снимка/

Черен Великден! Сигнал за труп в центъра на Враца, оказа се на известен учител /снимка/ Сигнал за труп вдигна под тревога точно на Великден полицията във Враца, научи ексклузивно агенция BulNews.
Малко след 19 часа общинския съветник Нина Дакева е подала сигнал на тел. 112 за съмнителна ситуация в блок в района на Военното окръжие. Преди това при нея дошли младеж и девойка, които поискали съдействие за връзка с нейната съседка Татяна Каленска. Госпожата била учител по български език и литература в Математическата гимназия.
Оказало се, че синът й, който работи в София, от няколко дни не можел да се свърже по телефона с майка си и затова помолил свой приятел да отиде до апартамента й. Момчето взел сестра си и отишли заедно да проверят какво става. Въпреки упоритото звънене и тропане по входната врата, никой не реагирал.
Пристигналият полицейски патрул поискал съдействие от пожарната и вратата била разбита. Вътре униформените намерили 59-годишната Татяна Каленска да седи на леглото с отпусната глава. По първоначална информация, тя е починала още в сряда, когато за последно е била видяна от съседите.
През последните 2 седмици популярната учителка е била в болничен с диагноза „Пневмония“ и вероятно последващи усложнения от нея са били фатални за живота й.
На този етап все още не се знае кога ще бъде прощаването с Татяна Каленска, тъй като се очаква утре да пристигне синът й от София. Тя няма други близки.
06.05.2024, 13:42 часа
19810 1
Коментари

06.05.2024, 16:48 часа
Мир на праха й! Беше невероятен човек и професионалист.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha