„Изправи се! Мутри вън!“ откриха предизборната си кампания във Враца /снимки/

„Изправи се! Мутри вън!“ откриха предизборната си кампания във Враца /снимки/ Снощи „Изправи се! Мутри вън!“ откриха предизборната си кампания във Враца. За събитието пристигна и председателят на коалицията Мая Манолова.
Листата за Врачански регион се състои от 10 кандидати за народни представители.
Водач  Андрей Вълчев.
„Начело имам огромната чест да съм аз, Андрей Вълчев. За тези от вас, които не ме познават, юрист на 43-годишна възраст.“
На втора позиция е Мариела Стоянова. Трети в листата е Владимир Попов. След него са Емил Дойнов и Ирена Митова.
Йоана Кръстева е на шеста позиция.
„Тя е лекар и е доказателство, че младите хора работят и търсят перспектива да останат в България“, заяви Вълчев.
„Аз съм лекар със специалност гастроентерология и втора магистратура здравен мениджмънт. Имам две прекрасни деца. Участвам в тези избори, защото искам промяна. Искам да остана в нашия край, да отгледам децата си тук и да виждам перспектива за тях.“
Ивелина Йорданова е седма в листата. Тя е доказателство, че българското земеделие има развитие в нашите домове и стопанства.
„Призовавам хората да излязат да гласуват. Време е за промяна.“
Габриела Тодорова е на осма позиция.
„Аз също искам да призова хората да излязат да гласуват. Промяната е възможна, но за да бъде затвърдена ние трябва да изразим гласа и позицията си.“
Петър Лазаров е девети в листата. Десети е Ивайло Събков.
Мая Манолова заяви, че за пореден път през последните месеци е във Враца.
„Сега се опитах да си спомня колко пъти вече съм идвала да подкрепям различни важни каузи. Сигурна съм, че ще бъде много по-лесно след като направим мнозинство в парламента, мнозинство на промяната и излъчим правителство на промяната“, каза още тя.
Според нея е крайно време да настъпи промяна.
„Реформата в здравната система е един от нашите главни приоритети.
Освен статута на болниците като търговски дружества, трябва да се направят и много други неща, защото формалното премахване на статута няма да реши проблемите в здравеопазването.
Ние имаме нашите ангажименти към Северозапада и решението, което предлагаме е създаване на „Фонд за Северозапада“, който да е поне 500 млн. лева ежегодно и, от който да се финансират най-необходимите проекти.
Нужни са добри и почтени хора, които да желаят промяната в България и аз съм сигурна, че листата на „Изправи се! Мутри вън!“ се състои точно от такива хора. Те са почтени, образовани, квалифицирани, уважавани и аз наистина се гордея, че листата във Враца изглежда точно по този начин.
Сигурна съм, че ние ще удвоим, дори на места очаквам и да утроим резултатите си. Има нужда от промяна. Чу се и в изказванията преди мен, чух го и от хората във Враца. И тази промяна, че се случи, когато партиите на протеста – „Изправи се! Мутри вън!“, „Има такъв народ“ и „Демократична България“, направят 121 депутати. Аз съм сигурна, че това ще се случи, но не и без помощта на Враца“, категорична бе Манолова.
По стара българска традиция с хляб и сол Мая Манолова символично „преряза“ лентата и откри офиса на коалицията във Враца.
След откриването на кампанията част от врачанските кандидат-депутати от „Изправи се! Мутри вън!“ и председателят Мая Манолова се срещнаха с жители на квартал „Дъбника“. Те обсъдиха искането за повишаване на доходите, преизчисляването на пенсиите и увеличаването на първоначалната помощ за първо и второ дете.

За „Изправи се! Мутри вън!“ гласувайте с номер 8 в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
19.06.2021, 13:39 часа
5334 1
Коментари

Чоко и Боко

19.06.2021, 19:40 часа
Ето затова се въртим в кръг. Адвокатката на братя Галеви, която при Орешаро яростно защитаваше номинацията за шеф на ДАНС, на Пеевски, сега ще гони мутрите .... Бутнахме Буци Шкафчето да се вмъкнат и да ни стрижат старите комунисти.....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha