Арестуваха в Киев един от най-големите наркобосове Евелин Банев - Брендо /снимки + видео/

Арестуваха в Киев един от най-големите наркобосове Евелин Банев - Брендо /снимки + видео/ Наркобосът Евелин Банев – Брендо е арестуван в столицата на Украйна Киев, съобщи Narod.bg.
Българинът, смятан от мнозина за един от най-големите в световния бизнес с дрога, е спипан от украинските спецчасти, съобщиха от отдела за стратегически разследвания на Националната полиция.
55-годишният Брендо е споменат като член на престъпна група. Съд в Румъния го осъди на 10,5 години затвор за пране на пари и трафик на наркотици в Европейския съюз. Освен това Банев получи 6 години затвор в България за подобно престъпление. За да избегне наказание, топ мафиотът изчезна, затова той беше обявен за международно издирване.
Бандитът от Тополовград използвал подправени документи и се установил в къща под наем близо до Киев. При претърсване на къща под наем полицията открила нарколаборатория и посеви от канабис. Полицаите откриха и 39 пакета „стока“, като задържаха двама съучастници на подсъдимия – граждани на Молдова и Румъния.

10.09.2021, 15:15 часа
6153 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha