„Братя Готвачи“ и Мартин Харизанов подготвят невиждано досега събитие в подкрепа на децата и майките на Враца

„Братя Готвачи“ и Мартин Харизанов подготвят невиждано досега събитие в подкрепа на децата и майките на Враца Невиждано досега благотворително събитие във Враца подготвят прочутите „Братя Готвачи“ заедно с бизнесменът Мартин Харизанов и приятели. 
На 12 ноември в известното заведение Omerta Bar&Dinner ще се проведе Вечеря с кауза: „С мисия за бъдещето! За ДЕЦАТА и МАЙКИТЕ на Враца!“. Събитието има за цел да събере средства за подпомагане на отделението по Акушерство и гинекология в МБАЛ „Христо Ботев“ във Враца. АГО-то има нужда от ремонт, какъвто не е правен от 30 години. Мястото, където новородените поемат първата си глътка въздух, заслужава да има по-приветлив вид, а майките, дали нов живот – повече удобство. Със събраните средства се предвижда да бъдат закупени и специализирани легла за родилките.
В замяна на куверт, чиято пълна сума ще отиде за каузата, гостите на събитието ще се насладят на изкусни ястия в 5-степенно меню, приготвени и презентирани лично от професионалните готвачи Руслан Гърдев и Йонко Дяков. Изтънчената храна върви в комбинация с изискано вино, за което ще се погрижи един от партньорите на събитието бутикова винарска изба "Шато Бургозоне". Предвидена е и развлекателна програма, като между всяко от галещите небцето изкушения ще се редуват изпълнения на музиканти и артисти. 
Организаторите уточняват, че местата са ограничени и ще се допускат само хора със зелен сертификат.
05.11.2021, 12:47 часа
5104 0