Собственик на цветарски магазин във Видин изрева: Плащам паркомясто, спират и скачат на бой

Собственик на цветарски магазин във Видин изрева: Плащам паркомясто, спират и скачат на бой Собственик на цветарски магазин във Видин сподели за поредната безумна ситуация в града. В група във фейсбук той разказва, че плаща паркомясто пред обекта си, който се намира на метри от полицията, с цел то да бъде използвано от клиенти и дистрибутори, но често то бива "превземано" от бързащи жители на града "само за малко". 
Според поста на автора преди дни лек автомобил "Рено" е паркирал на мястото, при което мъжът направил забележка на шофьора, като обяснил, че то е платено. Собственикът на возилото обаче му казал да се маха и дори го заплашил с бой. 
"Във Видин явно законите не важат", казва притежателят на търговския обект. 
Той споделя, че когато се появят няколко несъобразителни шофьори, които паркират на мястото, то става неизползваемо за него, въпреки, че всеки месец го плаща. 
Според него отговорност носи и Община Видин, тъй като му вземат пари за служебен абонамент, а не слагат знак, което го е принудило той да сложи "импровизирана" табела. 
Човекът разказва, че е сигнализирал и на тел. 112, но реакция не е имало. Възмутеният видинчанин се надява местната управа и полицията да вземат отношение по казуса, а съгражданите му да бъдат по-съобразителни, за да успеят да направят пустеещия Видин едно по-добро място за живеене. 
12.11.2021, 08:30 часа
6112 1
Коментари

Ломския

12.11.2021, 10:47 часа
Това е дивия влашки северозапад,нищо ново под слънцето.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha