Пенсионерските клубове в община Борован получиха дарение

Пенсионерските клубове в община Борован получиха дарение Със съдействието на кмета на Борован инж. Десислава Тодорова, пенсионерските клубове в общината получиха дарение. То бе направено от инж. Веселин Нинов - Директор на Северозападно държавно предприятие и инж. Крум Николов - Директор на Териториално поделение „Държавно горско стопанство“-Враца.
Възрастните хора в общината ще продължат да водят богат социален живот благодарение на щедрите дарители. Пенсионерските клубове в община получиха 25 куб. м. дърва за огрев за нуждите си. На всеки клуб ще бъдат предоставени по 5 кубика дърва.
Кметът на община инж. Десислава Тодорова изпрати благодарствено писмо на дарителите: 
„Уважаеми дарители,
От името на председателите на пенсионерските клубове в община Борован и лично от мое име, изказвам нашата сърдечна благодарност за направеното дарение.
Вашият дарителски жест ще помогне на хората от третата възраст да не загубят социалното общуване по между си, да запазят духа си здрав и да са част от обществото. Грижата за възрастите хора не бива да спира, защото те са наша опора и задължение.
Благодарим от все сърце за стореното добро и искрено се надяваме, че и за в бъдеще ще можем да разчитаме на Вашето съдействие и на ефективно сътрудничество. Бъдете здрави, все така добронамерени и отзивчиви. Нека късметът и сполуката винаги да бъдат Ваши спътници!“.

 
22.11.2021, 10:51 часа
913 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha