Удар на полицията! Разбиха канал за горива без документи и контрабандни цигари в Лом

Удар на полицията! Разбиха канал за горива без документи и контрабандни цигари в Лом Полицаи разбиха канал за за горива без документи и контрабандни цигари в Лом, научи BulNews.
Случката е от вчера. След получен сигнал за контрабандна дейност, съхранение и разпространение на акцизни стоки - цигари без бандерол и горива без документи за произход и заплатен акциз, както и в нарушение на действащите регулаторни режими във връзка със заповед и утвърден план на директора на МВР-Монтана, е била проведена специализирана полицейска операция. Акцията е била на територията на Лом. Участие в операцията са взели служители на СПИП, СПКП, отдел "Разследване и сектор "СТД" при од на МВР-Монтана. При акцията са проведени оперативно-издирвателни мероприяти в условията на неотложност в частни домове, хранителен магазин и МПС, собственост и ползвани от 3-ма мъже на 56, 54 и 46 години от Лом.
В хода на претърсванията са намерени и иззети 8 пластмасови бутилки от минерална вода с различни надписи, 6 от които с вместимост по 10 литра, а 2 с по 11 л. Шишетата съдържали синьо-зелена течност с мирис на гориво. Униформените иззели и 3 пластмасови сини туби с вместимост от по 20 литра, в които имало кафяво-зелена течност с мирис на гориво. При акцията са иззети маркуч с помпа с ел. устройство, синя туба, наполовина пълна със зеленикава течност с мирис на гориво, още една сива туба от 10 литра, пълна една четвърт със зеленикава течност, 5 броя бутилки от по 10 литра с два вида течности, както и една помпа с маркуч. Ченгетата са намерили и кутия цигари "Couture amethyst" без бандерол, 3 кутии цигари "Trokadero" с бандерол, 14 листа с написани имена на лица и адреси, 3 големи талона за леки автомобили, една тетрадка с надпис "Пишем, пеем и играем", 1 брой запис на заповед и бележка към записа на заповед.
Общият обем на иззетото гориво възлиза на 212 литра. По случая е образувано досъдебно производство. 
24.11.2021, 12:09 часа
3009 1
Коментари

Ломския

24.11.2021, 13:06 часа
Информацията е не пълна,намериха и 6 презерватива използвани и 3 вибратора без бандерол.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha