Васил Василев поиска оставката на кмета на София Йорданка Фандъкова

Васил Василев поиска оставката на кмета на София Йорданка Фандъкова Известният бизнесмен и журналист Васил Василев поиска оставката на провалената кметица на София от бандата ГЕРБ Йорданка Фандъкова.
Василев изброи безспорните издънки на самоковската даскалица, които превърнаха София в корупционно бунище, от което се хранят гербопитеците. С пост в социалната мрежа Васил Василев настоя за спешни предсрочни избори, на които да изритаме Йорданка Фандъкова и изберем градоначалник, който да започне да се справя с реалните проблеми на най-големия град в България, завещани от крадливото управление на сикаджийската шайка, вижте:

ПРЕДСРОЧНИ КМЕТСКИ ИЗБОРИ В СОФИЯ!
София е потънала в мърсотия. Дави се! Нечистотиите струят от всякъде, завират се в очите ви на всяка крачка, връхлитат при всеки порив на вятъра.
Хартии, найлони и полуизгнили листа кръжат край всеки минувач. Развихрят се, падат и се трупат на купчини, кое където намери за добре.
От препълнените, непочистени кошчета или контейнери за боклук изпадат смачкани шишенца, чашки за кафе и салфетки, които при първия порив на вятъра се разнасят по всички посоки на света.
Шахтите на канализацията са засипани с нечистотии, за да се представите как се предизвикват наводненията.
Въздухът е замъглен от прахоляка. Коли и камиони завихрят около себе си купища прах. И вместо да отиде в каналите и кофите за боклук, той се настанява удобно в дробовете ни.
Вижте каква клоака са коритата на Перловската и на Владайската река. Можете ли да намерите един, поне един тротоар в София, който да няма разбити, разкривени или люлеещи се плочки?
Няма по-мръсна столица в Европа. Никога градът не е бил толкова изоставен и обществените места – така неподдържани. Център, покрайнини, нови, стари квартали – всичко е занемарено и потънало в мърсотия.
Не можем да търпим повече тази гнусна обстановка. Управата на града трябва да се махне и да дойдат нови хора, които да имат грижа за столицата. Трябват предсрочни общински избори.
Г-жо Фандъкова, подайте си оставката!
28.11.2021, 11:23 часа
876 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha