Не му се размина: Вкарват в затвора дилър от Козлодуй

Не му се размина: Вкарват в затвора дилър от Козлодуй Подсъдимият Я.М., обвинен от Окръжна прокуратура – Враца за незаконно държане с цел разпространение на високорискови наркотични вещества, се призна за виновен за извършеното от него престъпление.
В периода 29.10.2020 г. – 20.11.2020 г, в стая на къщата му на ул. „Радецки“, в ползван от него апартамент в жк. 2А в Козлодуй и в себе си, 31-годишният мъж държал с цел разпространение суха зелена листна маса със съцветия коноп, 19 сгъвки със същото вещество и метамфетамин. Общата стойност на дрогата възлиза на 265.81 лева.
Я.М. е бил привлечен към наказателна отговорност и за държане на угарки от саморъчно свити цигари, съдържащи коноп, които са били открити в стопанисваното от родителите му кафене в Козлодуй. 
Между защитата на подсъдимия и Окръжна прокуратура – Враца е било сключено споразумение, което съдът е одобрил. Определено му е наказание от 1 година и 3 месеца „лишаване от свобода“ при „общ“ режим на изтърпяване и глоба в размер на 2000 лева.
Определението на съда има последиците на влязла в сила присъда.
03.12.2021, 16:55 часа
4751 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha