Футболна звезда баджанак с Брад Пит, хвана се с една от най-красивите жени /снимки/

Футболна звезда баджанак с Брад Пит, хвана се с една от най-красивите жени /снимки/ Защитникът на "Борусия" (Дортмунд) Нико Шулц има връзка с една от най-красивите жени на планетата. Става дума за германската моделка от полски произход Никол Потуралски, която миналата година беше гадже на американски актьор и продуцент Брад Пит.
28-годишната красавица беше снимана да посещава холивудската звезда в имението му Шато Миравал в Южна Франция, а сините й очи бяха сравнявани с тези на бившата му съпруга Анджелина Джоли.
Освен това папараците изловиха Брад Пит и Потуралски да се целуват на летището „Льо Кастейе“.
Самата Никол не афишира отношенията си с Пит, който е на 57 г., защото е омъжена за 64-годишния берлински ресторантьор Роланд Мари. От него тя има син Емил на 8 г., но двамата били в отворен брак.
"Роланд е философ. Женен е няколко пъти и има 5 деца. Не се интересува от негативизъм или ревност", споделя негов приятел.
Според „Билд“ сега за първи път Потуралски е хлътнала по свой връстник. Красавицата и Нико Шулц (28-годишен) били засечени няколко пъти на публични места, въпреки че Никол не е обявявала за развод с Роланд.
Колкото до кариерата й, 178-сантиметровата Потуралски е натрупала над 1 милион евро от мода. Тя е лице на агенцията "Next Management" в Лос Анджелис. Бившият немски национал Шулц, чийто баща е италианец, пък е играл още за "Херта", "Борусия" (Мьонхенгладбах) и "Хофенхайм". В "Борусия" (Дортмунд) е от 2019 г.
21.01.2022, 12:00 часа
1095 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha