Откриха нова спортна зала в Бяла Слатина /снимки/

Откриха нова спортна зала в Бяла Слатина /снимки/ Откриха нова спортна зала в Бяла Слатина, научи агенция BulNews.
Така се сбъдна една половинвековна мечта на поколения местни спортисти да тренират в съвременни условия. Лентата на новата зала прерязаха кметът на общината инж. Иво Цветков и доайенът на волейбола в града Савина Кадриева.
Новото спортно бижу е разположено на близо 1 декар, а височината е 10 м. В залата са вложени 1.5 милиона лева собствени средства на община Бяла Слатина, в резултат на високите местни приходи и разумното управление на средствата. Освен модерно игрище за четири вида спорт: волейбол, баскетбол, футбол на малки врати и тенис, сградата включва още фитнес, две бани и съблекални, както и модерна климатична система.
"С новата зала изпълнихме дълга си към поколенията спортисти, донесли слава на града ни, но и към децата, които тренирайки тук, ще пишат новата спортна слава на Бяла Слатина. Не се съмнявам, че тя ще даде тласък на спорта, но и ще повиши имиджа ни като привлекателна дестинация за състезания от различен мащаб и като по-добро място за живеене", заяви при откриването кметът на общината инж. Иво Цветков.
Водосвет за здраве и благополучие отслужи отец Серафим. Над 300 гости уважиха коктейла по откриването на залата, а за всички тях пя обичаната българска група Дийп Зоун проджект.
19.12.2021, 10:18 часа
3952 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha