Поздравление от кмета на Община Вършец по случай коледните и новогодишните празници

Поздравление от кмета на Община Вършец  по случай коледните и новогодишните празници Кметът на Община Вършец инж. Иван Лазаров излезе с празнично послание по случай коледните и новогодишни празници

"Уважаеми жители на община Вършец,
В навечерието сме на едни от най-радостните и вълнуващи празници - Бъдни вечер и Рождество Христово, когато се обръщаме назад към изминалите дни, но и отправяме своите мисли и пожелания за успешна и добра нова година.
2021 година ни изправи пред много предизвикателства в личен и обществен план. Борихме се с икономически трудности, учихме се да живеем по-отговорно към себе си и към другите. Вярвам, че сме взели своите поуките и опит, които ще ни помогнат с по-голяма увереност да вървим напред.
В същото време изминаващата година бе важна за общината, защото имахме много добри постижения - по отношение на инфраструктурата и туризма, социалните дейности, културата и образованието. Обновихме спортните площадки в Боровия парк, реновирахме детската градина, създадохме нова туристическа атракция - Палеопарк, извършихме ремонти на улици. Подкрепихме местния бизнес по време на COVID кризата. Продължаваме бъдем отговорни към проблемите на хората.
Много идеи предстоят да станат реалност през предстоящите 365 дни. Тяхната реализация ще придадат още по-красив облик на любимия ни Вършец и общината и ще зарадват нашите гости. Ето защо вярвам, че новата година ще бъде успешна. Ще продължа да разчитам на всички Вас – на градивните ви идеи, на отговорното Ви поведение, на сплотеността ни.
Пожелавам Ви една мирна, спорна и щедра 2022 година! Нека тя бъде година на сбъднати очаквания! Нека всичките Ви дела бъдат увенчани с успехи и носят удовлетворение. Бъдете добри хора - грижете се за близките си, помагайте на съседите си, бъдете отговорни в мислите и действията си, давайте добър пример.
Благословени да сте!
Честити празници!"


Инж. Иван Лазаров
кмет на Община Вършец
25.12.2021, 14:59 часа
768 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha