Стрелците на СК „Спартак-Враца“ при ОДМВР-Враца спечелиха „Купа България“ /снимки/

Стрелците на СК „Спартак-Враца“ при ОДМВР-Враца спечелиха „Купа България“ /снимки/ Стрелците на СК „Спартак-Враца“ при ОДМВР-Враца взеха участие в Републикански турнир по стрелба с пистолет – „Купа България“.
Oтборът завърши годината със изключително успешно участие, спечелвайки награди във всички класирания. 
В състезанието, проведено от 20 до 23 декември в Смолян, организирано от Спортна асоциация на МВР и ОДМВР-Смолян, взеха участие 20 отбора и 106 служителя на МВР. 
В индивидуалната надпревара Ивайло Флоров влезе във финала и след безапелационно бърза стрелба се класира на второ място при мъжете, спечелвайки сребърния медал. Почетното шесто място зае другият представител на Враца - Николай Милушев. 
В индивидуалната надпревара при жените Катя Василева остана на стотни от призовата тройка, класирайки се на четвърто място.
Мъжкият отбор в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Петко Петков доказаха класата си за пореден път и спечелиха купата за второ място, като по-добри се оказаха само стрелците на ОДМВР-Пазарджик.
Катя Василева и Десислава Иванова се наредиха на трето място в отборната надпревара при жените.      
Стрелците на СК „Спартак-Враца“ при ОДМВР-Враца спечелиха най-ценния трофей - „Купа България“, класирайки се на първо място в комплексното класиране.
29.12.2021, 14:09 часа
951 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha