Ченгета разкриха престъпления при спецакция в Лом

Ченгета разкриха престъпления при спецакция в Лом Специализирана полицейска операция за противодействие на незаконната миграция и трафика на хора е проведена вчера на територията на районното управление в Лом, съобщават от полциията в Монтана. В хода на планираните мероприятия екипи от униформени са извършили проверки на 3 хотела и 12 изоставени постройки в крайните квартали на населените места. Проведени са срещи с 4 кмета. 
На изградените 3 КПП-та са проверени 95 МПС и 115 лица. Установени са 34 административни нарушения, за които са съставени 30 фиша по Закона за движение по пътищата и 4 акта. 
Разкрити са 2 престъпления. След сигнал е установена 22-годишна ломска жителка, от чийто лек автомобил "Опел Корса" е иззета хартиена свивка. Тя съдържала 0.42 грама суха зелена листна маса канабис.
При проверка в частен имот в Лом е установено, че 56-годишен местен жител съхранява 4 пространствен куб. метра дърва от вида "див орех", без документи за произход.
По случаите са образувани досъдебно производство за притежание на наркотични вещества и преписка по чл. 235, ал. 2 във връзка с ал. 1 от НК.

*Снимката е илюстративна
 
01.02.2022, 12:29 часа
815 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha