Врачанин е в главната роля на нов български сериал

Врачанин е в главната роля на нов български сериал Роденият във Враца актьор Димитър Живков е в главната роля на най-новия български сериал "Аз и моите жени". В телевизионната продукция Димитър Живков, Мария Сотирова и Христина Джурова заживяват в света на Филип, Кристина и Мая, които неочаквано попадат в любовен триъгълник, за да преведат зрителите през заплетените човешки взаимоотношения. Башар Рахал допълва сюжета в ролята на кардиолога д-р Крумов – най-добър приятел на Филип. 
"Една история на един млад човек и хората край него - неговата съпруга, неговото семейство, хората, с които се среща. История на един човек, който взима грешни решения и повлиян от емоциите и чувствата, които има, заблудите, които сам си е създава, начинът, по който се опитва да превъзмогне проблемите си, води до едни събития, които влияят на цялото семейство, на цялото му обкръжение. Влюбва се в друга жена, както подсказва заглавието, и се опитва по някакъв начин да е и с двете, което създава доста различни ситуации, къде комични, къде не толкова. Надявам се да бъде интересен за зрителите. Темите са много актуални, всеки би могъл да се припознае в някаква част от тази история", разказва Димитър Живков.
Сценарият е дело на Теодора Маркова, Невена Кертова и Георги Иванов, режисьор е Боя Харизанова. Премиерата на първи епизод е тази вечер, от 21 часа, в ефира на БНТ 1.
02.02.2022, 15:49 часа
2894 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha