Избират нов шеф на лабораторията за зъбни протези във Враца

Избират нов шеф на лабораторията за зъбни протези във Враца Общински съвет – Враца ще обяви конкурс за избор на управител на „Медикотехническа лаборатория по зъбопротезиране – Враца”. Докладната ще бъде внесена на предстоящата сесия, която ще се проведе на 29 март. 
Ръководната позиция става вакантна поради изтичането на договора на дългогодишния шеф Димитър Тончев. Тригодишният му контракт беше удължен с анекс вече няколко пъти. 
Минимални изисквания към кандидатите:
● да са пълнолетни дееспособни физически лица, 
● да притежават образователно – квалификационна степен лекар по дентална медицина или специалист с придобита специалност по профила на лабораторията 
● да притежават ръководен професионален опит минимум 3 години;
● да не са лишени от правото да упражняват търговска дейност и материално-отчетническа длъжност;
Необходимите за кандидатстване документи са заявление за участие в подбора, адресирано до Общински съвет – Враца, с мотивация – свободен текст, автобиография – европейски формат; документи завършено висше образование и придобити допълнителни квалификации, за трудов стаж и професионален опит, препоръки, свидетелство за съдимост, както и свидетелство от Центъра за психично здраве.
Кандидатите за поста трябва да представят и бизнес програма за увеличаване нетните приходи от продажби на лабораторията, оптимизиране разходите за дейността, подобряване на финансовия резултат, оптимизиране наличността на материални запаси, увеличаване на дела на високотехнологичните и съвременни изделия, изработвани в дружеството и др. 
Документи за участие в конкурса се подават лично или чрез пълномощник в Общинска администрация – Враца, на ул. „Стефанаки Савов” 6 – Център за обслужване на граждани, всеки работен ден от 9 до 12 и от 13 до 17 часа. Срокът за кандидатстване е 40 дни след датата на публикуване на обявата за провеждане на подбора.
Конкурсът с кандидатите ще се проведе в три етапа - проверка на съответствието на представените документи, оценка на бизнес програмите и интервю с кандидатите.
Вече е определена и комисията, която ще препитва мераклиите за високия пост. За председател е избран общинския съветник Таня Георгиева. Секретар е Мирон Драганов. Като редови членове в комисията влизат общински съветници и служители на кметската администрация.
21.03.2022, 11:03 часа
1574 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha