Криминалният психолог от Бяла Слатина Тодор Тодоров спечели 5 хил. лв. в "Стани богат" и ги дари

Криминалният психолог от Бяла Слатина Тодор Тодоров спечели 5 хил. лв. в "Стани богат" и ги дари Криминалният психолог Тодор Тодоров от Бяла Слатина спечели 5000 лв. в играта "Стани богат", видя BulNews.
Toй дари сумата на центъра за обществени услуги за деца, претърпели насилие - "Света Петка".
Тази Коледа моята съпруга ми даде идея да вземем едни деца от кризисния център. Това са деца, взети от семейства, в които има насилие. Това е най-смислената ми Коледа“, призна криминалният психолог.
„Да, не им беше приятно да се върнаха в центъра, но са преживели ужасни неща и е важно да видят, че има и друго и да се стремят към него“, призна Тодоров и добави, че тогава е решил, че иска да участва в „Стани богат“, а сумата да даде на този кризисен център, за да може децата да живеят по-добре.
„Няколко неща ме жегнаха много, при престоя на децата у дома, но едно няма да забравя никога. Играехме на криеница в Южния парк и едното от децата, вместо да брои до 30, правеше по толкова лицеви опори. Той каза, че иска да стане по-силен, защото не иска баща му да рита в главата него и майка му. Детето беше едва на 8 години“, разказа топкриминалният психолог, чиито корени са от Бяла Слатина.
Тодоров стартира играта в петък и вчера отново бе посрещнат с овации в студиото на Михаил Билалов.
Играта му стартира с въпрос за 2000 лева, на който той позна, че сръбският еквивателент на Жана Д`Арк е Йованка Орлеанка. На следващия Тодоров поиска помощ от публиката за това с какво име е известен трихлорметанът. На въпрос за 3 000 лева криминалният психолог игра смело и припозна Бенямин Нетаняху като лидерът, участвал в екип, спасил 100 похитени от терористи на борда на самолет.
На въпрос за 5000 лева той потърси помощ от приятел, но телефонният жокер не успя да свърши работа.  Тодоров все пак рискува и позна отговора, а след това заключи сумата от 5000 лева.
Участието му приключи заради песен на Шиниъд О`Конър.
05.04.2022, 08:45 часа
1655 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha