Установиха на каква възраст жените искат най-много секс

Установиха на каква възраст жените искат най-много секс Учени са направили проучване, за да установят на каква възраст жените имат най-голяма потребност, нужда и желание да правят секс. Заключението им е крайно неочаквано.
Според специалистите причината се крие в спецификата на репродуктивните органи, чиито функции в тази възраст се подготвят за съвсем различен период.
Експертите разкриват и какви са женските сексуални апетити през различните периоди от живота си.
Най-палави за ласки в кревата са дамите около 47-годишна възраст. За да се регулират хормоните им, те имат нужда да правят повече секс. Учените смятат, че на тази възраст по-честата интимна активност има положителен ефект върху физическото и емоционално здраве на представителките на нежния пол.
В по-ранно възраст нуждата от секс се проявява по различен начин. Стереотипът, че дамите под 25 години са най-страстни, се обяснява с факта, че в младостта си представителките на нежния пол нямат толкова задръжки в поведението си към мъжете в леглото си.
Истинската сексуалност на жените се разкрива едва след 27-годишна възраст. По това време те се нуждаят от надежден, сериозен и опитен партньор.
След 30 години жените започват да мислят за дете, но все още имат нужда от мъжко внимание. 
13.05.2022, 11:00 часа
671 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha