Ломски автоджамбазин е арестуван след гонка с крадена кола и катастрофа с патрулка в София, вижте кой е той /снимки/

Ломски автоджамбазин е арестуван след гонка с крадена кола и катастрофа с патрулка в София, вижте кой е той /снимки/ Ломчанин е виновникът за зрелищния екшън, който се разрази в ранни зори във вторник в столицата, научи агенция BulNews. 32-годишният автокрадец Александър Любенов, по прякор Белязания, е задържан след гонка с полицията.

Екшън в София: Арест след гонка с крадена кола и катастрофа с патрулка /снимки/

Около 3 часа на 24 май в квартал “Изгрев” полицаи от Първо РПУ забелязали, че е разбита ключалката на скъп немски джип, произведен през 2013 г. На мястото бил поставен капан. Около 5.40 часа дошъл Белязания, запалил двигателя и потеглил.
Полицаи опитали да го спрат, но той блъснал тяхна патрулна кола и отпрашил към гара “Пионер”. Там решил да зареже плячката си, изоставил “Мерцедес”-а и се скрил в храстите на Борисовата градина. Униформените повикали свои колеги със следови кучета, които надушили крадеца и той бил заловен около 6.40 часа.
Белязания е родом от Лом и живее в квартал “Левски Г”. Прякорът му идва от белег на бузата. Преди 7-8 години се прочу след серия кражби на БМВ-та и с това, че приятелката му помага при ударите.
 
25.05.2022, 09:17 часа
2318 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha