July morning! Стотици младежи посрещнаха изгрева на Хижата във Враца

July morning! Стотици младежи посрещнаха изгрева на Хижата във Враца Стотици ентусиасти посрещнаха първите слънчевите лъчи тази сутрин на Хижата във Враца, видя репортер на агенция BulNews. Въпреки че празникът се свързва по-скоро с едно друго поколение, масово тази година Джулай морнинг бе отбелязан от млади хора. Причината за това е богатата програма, организирана от Младежкия център в града. 
Купонът започна още от следобеда на предния ден с много музика и танци. В програмата бяха включени още огнено шоу, лов на съкровища и лятно кино. Цяла нощ районът бе огласен от акордите на тежка музика, а младежите се наслаждаваха на атмосферата на одеяла по поляните под звездното небе.
Малко след 5 часа бандата Sweet Poison подгря ентусиастите, изкарали цялата нощ и тепърва прииждащите хипари по душа, дошли само за изгрева. Точно в 6 часа и 2 минути слънцето се показа над Балкана и язовира, посрещнато с аплодисменти и съпроводено от звуците на емблематичния хит на Юрая Хийп – July morning oт 1971 година. 
Организаторите, които и друг път са подготвяли програма за самобитния празник, но за първи път с такъв мащаб, обещават събитието да се превърне в традиционно. По този начин може да бъде възпитано още цяло едно поколение в свободолюбивия дух на отминалите вече хипи времена и почитащо праведната музика. 

01.07.2022, 09:43 часа
3834 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha