Община Вършец приканва жителите да предадат старите си коли за рециклиране

Община Вършец приканва жителите да предадат старите си коли за рециклиране Община Вършец приканва жителите на града да предадат излезлите си от употреба автомобили за рециклиране. Местната управа е сключила договор с фирмата "ХИНД КЪМПАНИ" ООД за организиране на дейности по събиране, съхраняване и разкомплектоване на старите моторни превозни средства. Дейностите са във връзка с изпълнение изискванията на Закона за управление на отпадъците и Наредбата за излезлите от употреба моторни превозни средства
Автомобилите могат да бъдат предадени в центъра по разкомплектоване, който се намира в поземлен имот с идентификатор 12961.422.732 по КК и КР на Вършец, находящ се до улица „Цар Симеон“, като точното местоположение е обозначено на картата в галерията.
"Чрез предаването на стар, негоден за употреба автомобил, ние подпомагаме спестяването на ресурси и възможността да бъдат спасени и отново използвани много рециклируеми материали. Нека бъдем отговорни към природата и към околните, като не позволяваме ненужното МПС да изгнива на тротоара, да замърсява околната среда и да генерира разходи, които могат да бъдат спестени!", пишат от общината. 
13.07.2022, 15:23 часа
597 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha