Правосъдният министър Надежда Йорданова посети врачанския затвор /снимки/

Правосъдният министър Надежда Йорданова посети врачанския затвор /снимки/ Министърът на правосъдието Надежда Йорданов посети затвора във Враца, видя репортер на BulNews.
Тя посещава зандана в областния град за първи път. След като направи обиколка на сградата отвътре и се срещна с лишените от свобода, тя изказа своите впечатления от условията, при които престъпниците излежават своите присъди.
„Условията във врачанския затвор са лоши. В някои помещения забелязах течове, както и проблем с дезинсекцията. Тя не е достатъчно ефективна, въпреки че се отпускат средства. Голяма част от затворниците се оплакват от дървеници“, каза министър Йорданова и обеща за пълно съдействие за отпускането на пари за ремонти в затвора.
Тя разгледа и Поправителния дом за непълнолетни младежи, който е към затвора. В него има 13 момчета, които са извършили тежки престъпления от различен вид.
Надежда Йорданова разговаря с педагозите на младежите. Разгледа класните стаи, фитнесът, с който разполага поправителният дом, както и спалните помещения.
Момчетата бяха изведени при министър Йорданова, която от името на министерството на правосъдието им подари топки за волейбол, настолни игри и ракети за федербал, за да могат да спортуват пълноценно и да не им липсва нищо, въпреки че към момента изтърпяват наказания за тежки престъпления.
15.07.2022, 13:16 часа
3775 1
Коментари

СТАВРИНКА ОТ СЛИВЕН

15.07.2022, 16:38 часа
ТАЗИ СЕ Е ОБЪРКАЛА. КАКВО ТЪРСИ ВЪВ ВРАЧАНСКИЯ ЗАТВОР? ТЯ Е ЗА ПРИ НАС В СЛИВЕНСКИЯ ЗАТВОР.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha